AudioSoft

▸ Recinte històric Hospital de Sant Pau. Pavelló de Sant Leopold

tornar

Control de la reverberació en diversos espais del Pavelló de Sant Leopold, del recinte històric de l’hospital de Sant Pau de Barcelona

En diversos espais del Pavelló de Sant Leopold, s’han dissenyat uns panells acústics per a controlar l’excés del temps de reverberació i la manca d’intel·ligibilitat.

Els espais pertanyen a un recinte històric de gran interès patrimonial i per tant amb moltes limitacions estètiques i de zones a actuar. L’ús dels espais és administratiu i sales de reunió.

La nostra gran experiència i know-how, ens ha permés desenvolupar uns panells acústics fets a mida per aquest projecte, que uneixen eficàcia acústica i alta estètica.

Un cop instal·lats aquests panells acústics, l’usuari del pavelló ha pogut desenvolupar l’ús d’aquests espais, a la vegada que gaudeix d’un edifici històric, sense que la seva essència hagi variat.

Recinte històric Hospital de Sant Pau. Pavelló de Sant Leopold


tornar

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.