Estudi acústic Restaurant Alta Galicia



Estudi acústic dels diferents espais del restaurant Alta Galicia de Barcelona


Estudi acústic per avaluar la problemàtica existent (aïllament necessari per desenvolupar l'activitat concreta) en diferents espais del local, a través dels resultats obtinguts de mesures acústiques 'in-situ'. Mesures correctores per adaptar els espais estudiats d'acord amb els criteris de confort acústic i aïllament que correspon segons les característiques i usos d'aquests espais.


Realitzar les medicions exhaustives 'in situ' sobre el terreny per determinar l'aïllament acústic actual del local, respecte l'exterior i respecte els receptors sensibles més propers del mateix edifici, a partir de la generació de soroll Rosa, la mesura del nivell del so per terços d'octava (tant en l'emissió com en els receptors), la mesura del soroll ambient i la mesura del Temps de Reverberació.


Estudi acústic Restaurant Alta Galicia

Detectar les instal·lacions del local i de l'activitat que puguin ser potencialment sorolloses i definir mesures per atenuar de manera suficient l'impacte acústic que poguessin provocar.


Execució d'una sèrie de solucions acústiques a diferents nivells.


Realitzar les medicions exhaustives 'in situ' sobre el terreny per determinar, un cop realitzades les solucions proposades, i comprovar la millora. De l'aïllament acústic del local, respecte l'exterior i respecte els receptors sensibles més propers del mateix edifici, a partir de la generació de soroll Rosa, la mesura del nivell de so per terços d'octava (tant en l'emissió com en els receptors), la mesura del soroll ambient i la mesura del Temps de Reverberació.



+ Tornar