Estudi acústic Restaurant Dime
Estudi acústic dels diferents espais del Restaurant & Club Dime de Barcelona
Estudi acústic per avaluar la problemàtica existent (aïllament necessari per desenvolupar l'activitat concreta) en diferents espais del local, a través dels resultats obtinguts de mesures acústiques 'in situ'. Mesures correctores per adaptar els espais estudiats d'acord amb els criteris de confort acústic i aïllament que correspon segons les característiques i usos d'aquests espais.
Realitzar les mesures exhaustives 'in situ' sobre el terreny per determinar l'aïllament acústic actual del local, respecte l'exterior i respecte els receptors sensibles més propers del mateix edifici, a partir de la generació de soroll Rosa, la mesura del nivell del so per terços d'octava (tant en l'emissió com en els receptors), la mesura del soroll ambient i la mesura del Temps de Reverberació.
Detectar les instal·lacions del local i de l'activitat que puguin ser potencialment sorolloses i definir mesures per atenuar de manera suficient l'impacte acústic que poguessin provocar. Restaurant Dime.
Execució d'una sèrie de solucions acústiques a diferents nivells, en menor mesura en planta baixa, i de manera més contundent i integral en la planta soterrani, que és on els nivells d'emissió sonora resultaran superiors.
Realitzar les mesures exhaustives 'in situ' sobre el terreny per determinar, un cop realitzades les solucions proposades, i comprovar la millora de l'aïllament acústic del local, respecte l'exterior i respecte els receptors sensibles més propers del mateix edifici, a partir de la generació de soroll Rosa, la mesura del nivell del so per terços d'octava (tant en l'emissió com en els receptors), la mesura del soroll ambient i la mesura del Temps de Reverberació.

