AudioSoft

▸ Monitorització del soroll en temps real

tornar

Monitorització del soroll en temps real - Sensor de soroll

Monitorització de soroll on line


T'oferim una solució global perquè puguis controlar de forma remota els nivells sonors de la teva activitat o indústria en temps real. 24 h / 7 dies. Et proporcionem els equips, la instal·lació, verificació i manteniment, així com l'assessorament específic per a decidir les ubicacions òptimes dels sensors de soroll. Sense complicacions addicionals, ni treball afegit, i a un cost reduït.


T'oferim un "rènting" on et incloem tot el necessari perquè el teu només hagis d'entrar a través del núvol per veure i analitzar els resultats. Nosaltres ens encarreguem de les renovacions, de les avaries i substitucions.

Els sensors de monitorització de soroll tenen la precisió d'un sonòmetre classe 1 i són totalment "waterproof".CESVA


Taula mesuraments
Accepto politica de privacidad


Responsable: AUDIOSOFT ACÚSTICA, S.L, C.I.F .: B66693458, Direcció: Travessera de Dalt, 112-116 6º 2ª 08024 Barcelona. Correu electrònic audiosoft@audiosoft.es L'informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).


tornar

Disseny