AudioSoft

▸ Qui Som

AUDIOSOFT és una Consultoria Acústica i electroacústica creada el 1997.


Oferim projectes d'aïllament i de condicionament acústic, insonorització industrial i de locals, mesuraments de soroll i vibració, projectes per al compliment del DB-HR del CTE, i més serveis sempre relacionats amb el sector acústic.


AUDIOSOFT sempre busca la millor opció per al client unida a un servei competent i eficaç.


AUDIOSOFT està dirigida per Oriol Arau. Més de 20 anys, i més de 1000 projectes i mesuraments ens avalen.


Disposem d'un equip humà tècnic i especialitzat. A més tenim un ampli i actualitzat ventall d'equipament de mesura i programari de càlcul i procés de dades. El nostre coneixement i posicionament en el sector ens permet formar equips multidisciplinaris o col·laborar amb experts especialitzats de forma ràpida i eficient.


La nostra filosofia és la del treball ben fet. Centrant-nos en la consecució dels objectius de cada projecte, i proporcionar al client tota la informació i / o alternatives possibles. Aquesta forma de treballar fa girar la roda del "boca-orella" dels nostres clients als seus coneguts, d'aquesta manera fidelitzem i ampliem aquest cercle de persones amb la mateixa filosofia comuna.


Qui Som

Últims projectes

Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.